Forpremiere på Rosita

Tirsdag aften var der inviteret til forpremiere på filmen Rosita i Hjørring Biocenter

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJØRRING:Det var en tætpakket og forventningsfuld lobby på Hjørring Biocenter, da holdet bag filmen Rosita og Hjørring Kommune havde inviteret til forpremiere tirsdag aften.

De mange lokale, som sidste år havde lagt både område, hus og talent som statist til var inviteret ind for at se det færdige resultat af filmen.

Det var den første visning med publikum på for instruktøren Frederikke Aspöck, men det var ikke noget der skræmte hende. Hun så blot frem til endelig at vise den frem for de mange fremmødte, som hun sidste år arbejdede tæt sammen med.

- Der har været stor opbakning fra de lokale under produktionen. Både til at hjælpe med som statister, men også til at åbne deres egne døre op, og lade os filme i deres private hjem, siger Frederikke Aspöck.

Rosita har premiere landet over torsdag 16. april og byder ud over lokale statister også på Jens Albinus, Mikkel Boe Følsgaard og Mercedes Cabral i hovedrollerne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.