Forret

Suppe af østerhatte og sprød rulle med limfjordsøsters

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Billeder af weekendmenu fra Snerlen i Strandby ved Frederikshavn Journalist Massimo Grillo Foto Bent Jakobsen

Ingredienser: 200 g østershatte 6 dl hønsefond 1 hakket løg 1 dl. fløde 1 fed hvidløg bdt. bredbladet persille 4 stk. rispapir 8 limfjordsøsters ingefær 1 dl olivenolie 20 g. smør Østershatte, hvidløg og løg hakkes og sauteres i en gryde i ca. 2 min. Hønsefond hældes på og det småsimrer i ca. 20 min. Blendes og monteres med fløde og smages til med salt, peber og evt. lidt koldt smør. Østers åbnes og kødet pakkes ind i rispapir med lidt revet ingefær, steges i hed olie og drysses med lidt salt. Persille og olie blendes. Suppen skummes op, og persilleolien fordeles sammen med østers i sprød rulle.