Forret

Krabbesalat med chili og dild

3 kg kogte krabbekløer 4 skrællede bagekartofler 1 bdt. basilikum 100 g pinjekerner 50 g parmesan 200 g cremefraiche 1 stk. chili 1 bk. blandet salat 1 citron 1 bdt. dild Salt/peber 200 g smør 2 dl olivenolie, afkølet Kløerne bankes, og kødet pilles ud. Vend kødet sammen med cremefraiche, finthakket chili, hakket dild og citronsaft, smag til med salt og peber. Kartoflerne skrælles i strimler på et groft rivejern, form 8 små pandekager af kartoflerne, og steg dem gyldne på en pande med smør. Blend basilikum med den kolde olie, tilsæt pinjekerner og parmesan, tilsmag med salt/peber. Læg en kartoffelpandekage i midten af en tallerken, kom krabbesalaten på samt lidt skyllet salat, læg et kartoffellåg på toppen, og læg pestoen omkring salaten og server.