Forret

Asparges - asparges - asparges og lidt mere asparges m. marinerede rejer og fyldt æg, samt små salater. 4 pers. 20 hvide store asparges 4 stk kogte pillede æg æggehvider mel rasp 320g rejer 1/2 hoved prissesalat lidt sukker salt/peber 1/2 rødløg i fine tern 3 stk grønne asparges 3 stk husblas olivenolie 1/2 bundt purløg De hvide asparges skrælles, og enden knækkes af. De koges næsten møre i letsaltet vand med smør. Aspargesene køles af og marineres i olivenolie og salt/peber. Rejerne marineres også i olivenolie, rødløg, purløg, salt og peber. Salaten skylles og slynges fri for væde. Hovederne fra de grønne asparges skæres fra. De grønne asparges koges i vand til de møre og væden gemmes til siffon. Husblas sættes i blød i koldt vand. Den smeltes sammen med aspargesvandet, som sættes på køl. Det hærdes derefter i en siffonflaske, og der skydes tre kulsyrepatroner i. Hvis man ikke har en siffonflaske undlades siffonen.

Forsiden