annoncørbetalt indhold

Sommeroplevelser for hele familien i Metropol ShoppingCenter

Der er sommerstemning ud over det sædvanlige i Metropol ShoppingCenter i Hjørring, hvor hele familien kan glæde sig til blandt andet skattejagt, sandskulptur og sommerbilletter.

Mange danskere holder sommerferie i Danmark i år og skal derfor få tiden til at gå herhjemme. I Metropol ShoppingCenter i Hjørring er der i år skruet ekstra op for sommerstemningen, og der er masser af muligheder for at opleve sjove aktiviteter, som er velegnet til hele familien.

- Vi glæder os til en sommer i Metropol fyldt med gode oplevelser for hele familien. Nu hvor størstedelen af danskerne tilbringer sommeren herhjemme i år, har vi valgt at gøre lidt ekstra ud af aktiviteterne, således der er masser at tage sig til med blandt andet skattejagt og sommerbilletter til børnene, lyder det fra Jane Melgaard Olesen, der er marketing manager i Metropol ShoppingCenter.

Sjove aktiviteter for familiens yngste

Hele sommeren er der masser at se frem til for familiens yngste medlemmer. Metropol ShoppingCenter tilbyder nemlig sommerbilletter til børn, som får små gaver samt mad og drikke fra de deltagende butikker og caféer.

Ved køb af sommerbillet får man desuden en børnebillet til Nordsøen Oceanarium og en børnemenu i Moviehouse Hjørring, når man samtidig køber en biografbillet. Sommerbilletten koster kun 60 kroner, men har en værdi af mindst 250 kroner.

Børn kan desuden glæde sig til at gå på skattejagt, hvor de skal rundt i centrets butikker for at samle bogstaver, som til sidst skal danne et ord. Volder ordet problemer, er hjælpen at hente på den flotte sandskulptur uden for centret, som er en del af i alt fire sandskulpturer i Hjørring midtby.

Kuponen med ordet samt kontaktoplysninger skal afleveres hos Frellsen, hvor der gives en lille belønning for deltagelsen. Alle deltagere i skattejagten er med i konkurrencen om at vinde et gavekort på 200 kr. til Metropol ShoppingCenter, og der findes tre vindere i uge 32.

- Det er vigtigt for os at tilbyde sjove oplevelser for hele familien, således det også er attraktivt for børnene at besøge Metropol. På den måde kan børnene føle sig godt underholdt, mens mor og far får shoppet, siger Jane Melgaard Olesen.

Fra uge 27 og frem til uge 31 er der også mulighed for at vinde sin bon fra Metropol ShoppingCenter, hvis man får en bonkopi med sig fra butikken og skriver navn, telefonnummer samt alder på bagsiden og afleverer den i konkurrencestanderen på Centertorvet. Hver uge trækkes der således én vinder, der får hele beløbet på sin bon refunderet.

Shopping i trygge rammer

Metropol ShoppingCenter byder i alt på 40 spændende butikker med et bredt udvalg af alt fra legetøj og bolig til fashion og dagligvarer, og det er også muligt at få stillet sulten i centres tre spisesteder, som tilbyder både kaffe og kage, klassiske caféretter og sundere take away.

Grundet de aktuelle omstændigheder tager Metropol ShoppingCenter også en række forholdsregler, som skal sikre en tryg og god oplevelse, når man besøger centret:

- Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, så vi sikrer vores gæster og personale trygge rammer, og det betyder blandt andet, at der er håndsprit i alle butikker, og at vores kunder opfordres til at holde til højre, når de bevæger sig rundt i centret, siger Jane Melgaard Olesen.

Metropol ShoppingCenter holder åbent alle hverdage fra 10-19, lørdage fra 10-16 og den første søndag i måneden fra 10-16. Der er altid tre timers gratis parkering ved besøg i Metropol ShoppingCenter – man skal bare huske at stille p-skiven.

Find mere information om Metropol ShoppingCenter på www.metropolshopping.dk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.