Forslået Mørkøv: Jeg håber at fortsætte

Michael Mørkøv har fået et hårdt slag, men håber at kunne komme sig inden søndagens etape.

Michael Mørkøv Foto: Scanpix/Nils Meilvang

Michael Mørkøv Foto: Scanpix/Nils Meilvang

Cykelrytteren Michael Mørkøv (Katusha) er vendt tilbage fra hospitalet, efter at han styrtede i opløbet på 1. etape af Tour de France.

Og danskeren har fået grønt lys til at fortsætte, hvis smerterne tillader ham at sidde på cyklen i de kommende dage.

- Jeg er ok og har ikke brækket noget, men et hårdt slag på benet gør det umuligt at gå, skriver Michael Mørkøv på Twitter.

Et billede viser da også, at den danske rytter måtte støttes af en Katusha-medarbejder, da han skulle bevæge sig fra holdbilen og ind til sit hotel.

- Jeg håber virkelig, jeg kan fortsætte. Det ville være en skam at arbejde frem mod dette løb i et helt år og så udgå efter én etape. Vi har en masse mål, vi jager i løbet, siger Mørkøv i et interview på Katushas hjemmeside.

- Jeg håber, jeg kan komme godt igennem i morgen (søndag, red.) og de kommende dage, og så kan det blive bedre senere, siger Mørkøv.

Han styrtede i høj fart, da han var i færd med at køre holdets norske sprinter, Alexander Kristoff, i stilling til spurten.

- Det var i sidste sving, og jeg var meget tæt på barrieren, men jeg var sikker på, at jeg havde plads nok. Pludselig mistede jeg balancen, og jeg tror, at noget ramte mig ude fra tilskuerne, siger Michael Mørkøv.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.