Forsøger at puste nyt liv i hotel

Ejerkreds på Hotel Lyngby Mølle har købt restauranten og søger ny forpagter

EMNER 6. marts 2007 05:00

NR. LYNGBY: Hotel Lyngby Mølle søger nu igen en ny m/k til at stå bag kødgryderne i restauranten. Forskellen i forhold til tidligere er at restauranten og caféen nu ejes af de samme mennesker, som har købt ferielejlighederne. - Vi købte restauranten 15. december. Vi havde forkøbsret og den benyttede vi os af, fordi vi har haft dårlige erfaringer med tidligere ejere, fortæller Christian Rytter, der er formand for ejerkredsen. Restauranten har skiftet ejer flere gange siden ferielejlighederne blev solgt til private for tre år siden. Ejerkredsen var stærkt utilfreds med den sidste ejer af restauranten. - Han stod også for udlejningen af vores lejligheder, og det var på ingen måde professionelt. Det var under lavmålet, og der var overhovedet ingen servicering af gæsterne, siger Christian Rytter. For megen magt Ejerkredsens overtagelse af restauranten er først og fremmest sket for at få ændret vedtægterne, så ejeren af restauranten fratages noget af sin meget store indflydelse på driften af Hotel Lyngby Mølle. Desuden er udlejningen af lejlighederne nu lagt i hænderne på Gert Ritters sommerhusbureau. - Udlejningen har været ringe, men man har stort set heller ikke kunnet komme i kontakt med den tidligere ejer. Udlejningen foregik via en ufuldstændig hjemmeside og et opslag på døren til restauranten. Det har ikke været positivt, især ikke hvis man hovedsageligt har en ferielejlighed med henblik på udlejning. Men vi er mange, der er glade for at komme på ferie her. Det er næsten umuligt at finde noget andet så tæt på kysten, påpeger Christian Rytter. Dygtig kok Den seneste forpagter af restauranten, Henrik Hagensby, var særdeles vellidt, men han lukkede og slukkede i august sidste år. - Jeg havde selv den glæde at holde min 60-års fødselsdag i restauranten og det kunne jeg ikke have fået bedre noget andet sted i Nordjylland, roser Christian Rytter. Ejerkredsen har mange idéer til hvordan restaurant og café kan udvikles, men vil allerhelst sælge til en ny ejer. En ny ejer skal dog fremlægge en plan for ejendommen og gå ind på at drive restauranten seriøst. - Vi har fået et par henvendelser fra interesserede, men de er hoppet fra igen. Men potentialet skulle være der. Der udstykkes jo også en masse nye sommerhusgrunde i øjeblikket. Efter min overbevisning er det for stor en guldklump at lade ligge, siger Christian Rytter.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...