Forstærket Chelsea-hold tromler over Brighton

Andreas Christensen spillede hele kampen, da Chelsea vandt sæsonpremieren 3-1 i Brighton.

Nyindkøbet Timo Werner tilkæmpede sig et straffespark midt i første halvleg.

Nyindkøbet Timo Werner tilkæmpede sig et straffespark midt i første halvleg.

BRIGHTON:Chelsea har fået en god start på sæsonen efter en aktiv sommer på transfermarkedet, hvor klubben har handlet for omkring 1,5 milliarder kroner.

Mandag tog Frank Lampards mandskab hul på Premier League-sæsonen med at vinde 3-1 på udebane over Brighton. Danske Andreas Christensen spillede hele kampen i det centrale forsvar.

Chelsea stillede blandt andre op med den tyske kreatør Kai Havertz og den tyske landsholdsangriber Timo Werner i startopstillingen.

De to tidligere profiler i Bundesligaen er begge skiftet til Chelsea i løbet af sommerpausen, og de satte et positivt aftryk i deres første kamp.

En livlig Timo Werner var impliceret i Chelseas føringsmål midt i første halvleg, da den lynhurtige angriber fik tilkæmpet sig et straffespark. Jorginho omsatte straffesparket.

Den belgiske landsholdsspiller Leandro Trossard fik udlignet for Brighton i begyndelsen af anden halvleg på et flot langskud, men glæden varede kort.

To minutter senere lavede Chelsea-backen Reece James et endnu flottere langskudsmål.

I det 66. minut blev opgøret punkteret, da Kurt Zouma scorede på et afrettet skud efter et hjørnespark.

Denne sommer har Chelsea også oprustet med Thiago Silva fra PSG, Hakim Ziyech fra Ajax og Ben Chilwell fra Leicester, men trioen missede sæsonpremieren på grund af skader.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.