Forsvar skal bære ADH til vital sejr

Aalborg DH genoptager i aften turneringen i GuldBageren Ligaen i håndbold med en særdeles vigtig udekamp mod Team Esbjerg.

Mariama Signate blev ADH-topscorer ude mod FCM Håndbold onsdag aften med otte fuldtræffere i opgøret, der sluttede 27-27.
Foto: Lars Pauli

Mariama Signate blev ADH-topscorer ude mod FCM Håndbold onsdag aften med otte fuldtræffere i opgøret, der sluttede 27-27. Foto: Lars Pauli

Det er Team Esbjerg, der i øjeblikket indtager den sjetteplads, som akkurat giver adgang til det kommende slutspil. - Og netop den plads vil vi meget gerne op at have fat i, så en sejr er yderst vigtig for os i Esbjerg, siger Aalborg DH’s cheftræner Allan Heine. Aalborgenserne indtager en beskeden 10. plads i ligaen med seks point, men der er trods alt kun tre point op til netop Team Esbjerg, og det fortæller alt om kampens vigtighed. - Heldigvis føler vi os også godt rustet til igen at spille om point, og ikke mindst en træningslejr mellem jul og nytår med et par kampe indlagt gav et fint udbytte, siger ADH-træneren. - Vi har ganske vist døjet meget med sygdom og skader, men til aftenens kamp i Esbjerg er det faktisk kun franske Mariama Signate og Louise Kristensen, der er væk fra grundstammen, mens flere af spillerne i periferien døjer med skader. Fokus på forsvar - Hvis vi skal hente en sejr i Esbjerg, er det afgørende, at vores forsvar står godt og får lukket af for deres profiler. Derfor har vi også arbejdet til træning med forskellige modeller for, hvordan det skal løses, og jeg tror på, at vi kan magte den opgave.

Forsiden