Forsvarsgeneral blåstempler nederlag

Kenneth Emil Petersen var tilfreds, selvom AaB tabte til Shakhtar Donetsk

Kenneth Emil Petersen ærgrer sig over en Shakhtar-scoring. Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Kenneth Emil Petersen ærgrer sig over en Shakhtar-scoring. Foto: Lars Pauli Lars Pauli

SAN PEDRO DEL PINATAR: AaB tabte ganske vist lørdagens testkamp mod Shakhtar Donetsk med 1-2, men nordjyderne havde stor ære af kampen, der blev spillet på Pinatar Arena i det sydøstlige Spanien.

To gange på syv minutter i begyndelsen af anden halvleg fik de ukrainske mestre bolden i kassen, og så forsvandt den føring, som Nicklas Helenius havde givet AaB inden pausen. Resultatet gav blandede følelser, for indsatsen var mere end godkendt.

- Vi møder et klassemandskab, og det er tydeligt at se, at de spiller på en højere hylde, end vi er vant til. Når det så er sagt, kan vi godt være tilfredse med store dele af kampen. Jeg synes især, at vores første halvleg er rigtig stærk, siger Kenneth Emil Petersen.

Fejl bliver straffet

Forsvarsgeneralen lagde ikke skjul på, at han ærgrede sig over ukrainernes scoringer. Den første var en perle, der blev flugtet ind fra kanten af feltet, men den anden var en mindre foræring, der blev igangsat af et boldtab fra Kasper Risgård.

- Vi laver nogle dumme personlige fejl, og det koster altså, når man møder så god en modstander. Alt i alt tager jeg dog fra den her kamp med et fint indtryk, siger Kenneth Emil Petersen.

AaB mangler fortsat en enkelt kamp på træningslejren i San Pedro del Pinatar. Mandag skal nordjyderne møde Torpedo Moskva, som tidligere lørdag besejrede storebror fra CSKA med 2-1.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Statsadvokaten har talt: Jens-Peter Skov slipper for tiltale i sag om sex med mindreårig
Luk