Redningsvæsen

Forsvundne drenge fundet i god behold

Børnene var i Knuthenborg Safaripark

To forsvundne otte-årige blev eftersøgt med helikopter. De viste sig at være i Knuthenborg Safaripark. Arkivfoto: Claus Søndberg

To forsvundne otte-årige blev eftersøgt med helikopter. De viste sig at være i Knuthenborg Safaripark. Arkivfoto: Claus Søndberg

KØBENHAVN:Der kan tages et lettelsens suk, efter to drenge ikke længere er savnede fra Ishøj, hvor der siden lørdage ftermiddag har været en stor eftersøgning i gang.

Drengene er nu blevet fundet 130 kilometer væk fra den strand, hvor de blev meldt savnet. Det skriver ekstrabladet.dk.

100 kilometer fra Ishøj

I løbet af eftermiddagen har både politi og strandgæster ledt efter de to drenge i otteårsalderen, der blev efterlyst af den enes polske mor ved Ishøj Strandpark.

Nu er de to dog blevet lokaliseret og befinder sig ifølge hjemmesidens oplysninger i Knuthenborg Safaripark over 100 kilometer væk fra stranden.

Politiet fik kort før klokken to en anmeldelse fra en mor, der savnede sin otteårige søn. Drengen var sammen med sin jævnaldrende kammerat, oplyste vagtchef Henrik Andreasen, Københavns Vestegns Politi, tidligere lørdag.

Måske slet ikke væk

Det var den anden drengs mor, som henvendte sig til politiet og oplyste dem om, at de to drenge var i dyreparken med hendes kæreste.

Ud over en redningshelikopter og to hjemmeværnsfartøjer deltog to både fra Københavns lufthavns redningsberedskab. Desuden var et flådefartøj på vej til området ved Ishøj Strandpark.

Mindst en privat lystsejler og Trygfondens kystlivreddere deltog også i eftersøgningen af de to små drenge.

Hvordan børnene er endt så langt væk, ved politiet endnu ikke, men der spekuleres i, hvorvidt drengene overhovedet var med den polske kvinde på stranden.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.