Fort Indian-tæsk gav betinget fængsel

Ung mand fik tre måneders betinget fængsel for at have slået to bargæster ned i oktober

retten dom hammer dømt

retten dom hammer dømt

THISTED:Han har gennem hele retssagen siddet med rank ryg, men nu er det anderledes. Stolen under ham er begyndt at knirke. Højrefoden bevæger sig konstant op og ned under bordet. Hænderne leger flittigt med en hvid elastik, der atter bliver lagt på bordet. Hænderne fortsætter henover hagen og næsetippen og op mod øjenbrynene, inden de igen tager fat i elastikken.

Endelig kommer dommeren og domsmændene ud, og den 19-årige fik beskeden: Tre måneders betinget fængsel, 80 timers samfundstjeneste, et års kontakt til kriminalforsorgen inklusiv behandling af misbrug af stoffer og en bøde på 740 kroner.

25-årig slået i gulvet

Den 19-årige mand blev dømt for 27. oktober sidste år at have slået to mænd i gulvet på Fort Indian i Thisted.

Den ene var en 25-årig, som opsøgte den unge mand. Den 25-årige havde en flaske i hånden og nægtede at gå, selvom den 19-årige gentagene gange bad ham om det.

Til sidst blev det for meget, og den 25-årige blev slået i gulvet og sparket, mens han lå der. Han blev indlagt på Mors-Thy Sygehus med indre blødninger på hjernehinden.

Ven med Mokai-flaske slået ned

En ven af den 25-årige forsøgte efterfølgende at slå en Mokai-flaske itu. Det lykkedes ikke, og han tog i stedet kontakt til den 19-åriges kæreste og veninde, mens han havde flasken flagrende i hånden.

Det opfattede den 19-årige som en trussel, og han slog den 25-åriges ven i gulvet.

Anklageren ønskede en ubetinget fængselsdom på fire måneder, fordi han mente, den 19-årige havde slået den 25-årige med en flaske. Det fandt dommerne ikke beviser for.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.