Frederikshavn

Fortidens helte tørner ud for FfI

Tre gamle drenge fra fodboldklubben har stablet nyt hold på benene

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jens Tang Olesen var i mange år førsteholdstræner i FfI.Arkivfoto

FREDERIKSHAVN:Under navnet ”FfI Fodbold - Legends from the past” har tre dedikerede FfI-drenge valgt at give klubbens seniorafdeling en vitaminindsprøjtning.

På den nyligt oprettede Facebook-gruppe skriver de blandet andet:

- Der har på det seneste været skrevet en del over diverse sociale medier samt i medierne vedrørende den ”nedtur” (ordet bliver brugt af medierne) som Frederikshavn fI´s seniorafdeling har været igennem på det sidste. I stedet for al den debat frem og tilbage, så har de tre ”gamle” FfI´ere, Thomas Lodberg Hansen, Daniel Andersen og Thomas Petersen valgt at hjælpe klubben, nu hvor den har mest brug for det.

26 nye spillere

De tre har i samarbejde med John Nygaard og Jens Tang Olesen fra FfI stablet et nyt hold på benene, som skal indgå i turneringen fra efteråret 2016 i serie 5.

Og som det ser ud rent tilmeldingsmæssigt lige nu, så tyder det på at blive en succes - og bliver det som forudset, så arbejdes der på at tilmelde yderligere et hold fra foråret 2017.

Det er allerede lykkedes at skaffe 26 nye spillere, som alle har betalt kontingent på forhånd.

- Projektets målsætning er at skaffe medlemmer, der kan indgå på klubbens andethold i serie 4 samt dette tredjehold i serie 5, som altså går under navnet, ”Legends from the Past”, grundet tilstrømningen af de mange tidligere FfI’ere, skriver trioen på Facebook.

- Der skal være plads til alle, ligegyldigt hvilket niveau, alder og ambitioner man har, skriver initiativtagerne også.

Åbent hold

Der er helt nye spillere, og tidligere professionelle spillere i mellem de tilmeldte, og:

- Vores mission om igen at få FfI-kulturen ind under huden, og sammenholdet tilbage i top, ser ud til at lykkes. Der er ikke tale om et lukket hold, og der er derfor stadigvæk plads til flere.

- Har man lyst til at deltage, så er man velkommen til at skrive en privat besked på gruppens Facebook-side, eller blot møde op torsdag klokken 18.30, omklædt på Fodboldvej.

Træningen begynder torsdag 4. august, og derefter hver torsdag klokken 18.30-20.00.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.