Fortjent sejr til Hobro

Hobro IK dominerede mod Brønshøj, der blev sendt hjem med et nederlag på 4-1 i fodboldens 1. division. Hobro var det bedste hold kampen igennem, og især efter pausen satte hjemmeholdet trumf på.

Kasper Fisker (t.h.) er en af flere vigtige Hobro-spillere med skader. Det placerer endnu mere ansvar på Danilo Ariettas(nr. 11) skuldre.
Foto: Claus Søndberg

Kasper Fisker (t.h.) er en af flere vigtige Hobro-spillere med skader. Det placerer endnu mere ansvar på Danilo Ariettas(nr. 11) skuldre. Foto: Claus Søndberg

Kampen startede chancefattigt med Hobro som spilstyrende hold fra første fløjt. Det omsatte de ikke indledningsvis til de store chancer, hvor et langskud fra Svenne Poulsen og et frækt vip fra kampens helt store oplevelse, Danilo Arietta, var de bedste forsøg. I det 25. minut fik Hobro bolden i nettet, men midterstopperen Mads Justesen var tydeligt offside inden han skovlede kuglen ind. Brønshøj havde ikke mange chancer i første halvdel af kampen, men blev alligevel et par gange farlige på indlæg, hvor Hobro-forsvaret til tider så usikre ud. Skarpe efter pausen Et helt andet skarpt Hobro-hold kom på banen efter pausen. De fortsatte det dominerende spil og efter et kvarter gav det pote. Svenne Poulsen førte bolden op af banen og under hårdt pres lavede han en glimrende stikning til Danilo Arietta, der elegant afdriblede målmanden og satte bolden ind fra spids vinkel. Hobro fortsatte det dominerende spil, men der skulle gå et kvarter før det igen blev rigtigt farligt. Kasper Fisker hang efter et angreb, men det havde en Brønshøj-forsvarer ikke set. Hans tilbagelægning ender hos Fisker, der på det skammeligste brændte friløberen. Han gjorde det imidlertid med det samme godt igen, da Danilo Arietta generobrede bolden og spillede ham fri foran mål. 2-0. Lidt ud af ingenting lykkedes det for Brønshøj at reducere i det 80. minut. Mikkel Jensen scorede elegant mellem benene på Jesper Rask i Hobro-målet. Men Danilo Arietta var ikke færdig med sin opvisning. Med syv minutter tilbage af kampen blev han spillet fri af Svenne Poulsen i venstre side. Igen kan han spille Kasper Fisker fri, som scorer sit andet mål til 3-1. Brønshøj forsøgte at flytte spillet højt op og det giver en friløber til Arietta, der kan vise Kasper Fisker, hvordan man skal udnytte sådan én. Han gør det til 4-1 i kampens sidste minut og så brød jublen for alvor ud blandt de 503 tilskuere på Hobro Stadion.