Fortuna dominerede i Odense

Vendelboerne har vundet de to første kampe i 3F Ligaen

Cheftræner Brian Sørensen var tilfreds med sejren i Odense, selvom den ikke var stor nok. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen <i>Foto: Kim Dahl Hansen</i>

Cheftræner Brian Sørensen var tilfreds med sejren i Odense, selvom den ikke var stor nok. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen Foto: Kim Dahl Hansen

ODENSE:Fortuna Hjørring er gået ubesejret igennem de to første spillerunder i 3F Ligaen, men selvom vendelboerne dominerede lørdagens udekamp mod Odense Q, formåede fynboerne at begrænse hjemmebanenederlaget til 0-2.

Nordjyderne tog føringen i det 10. minut, hvor Louise Ringsing blev noteret for kampens første scoring, og det var først i det 81. minut, at Nevena Damjanovic fordoblede føringen og dræbte den sidste spænding i opgøret.

- Vi giver ingen chancer væk og dominerer i 90 minutter. Rent formmæssigt var vi også noget bedre end dem, så det var med pil opad, selvom vi gerne ville have vundet større. 2-0 er dog også en meget fin sejr, siger cheftræner Brian Sørensen, der alligevel ser plads til forbedringer.

- Vi skal huske at fokusere på at gøre de rigtige ting og arbejde hårdt for sagen. Selvom vi ikke lige får det udbytte, som vi egentlig fortjener, så skal vi ikke give op eller stå og kigge ned i græsset. Det havde vi lidt tendens til, men der er ingen grund til at stå og ærgre sig. Vi skal bare blive ved med at arbejde hårdt, forklarer Brian Sørensen.

I næste spillerunde får Fortuna besøg af BSF. Den kamp spilles søndag 28. august klokken 14 på Bredbånd Nord Arena i Hjørring.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.