Fortuna Hjørring

Fortuna måtte arbejde hårdt for sejren

Det endte med en sejr, men BSF formåede at modarbejde Fortunas pres i det meste af kampen

Fortuna kunne juble over sejren, men det krævede hårdt arbejde. Arkivfoto: Kurt Bering

Fortuna kunne juble over sejren, men det krævede hårdt arbejde. Arkivfoto: Kurt Bering

FODBOLD:Fortuna formåede søndag eftermiddag med en 1-0-sejr på hjemmebane over BSF at udnytte Brøndbys nederlag til Kolding.

- Det var en virkelig vigtig sejr, når nu Brøndby overraskende tabte til Kolding. Det gav os mulighed for at skabe lidt luft ned til dem, og det er jeg rigtigt glad for, at vi lykkedes med, lyder det efter sejren fra Signe Kallesøe Bruun.

- Men det holdt hårdt. Heldigvis giver 1-0 også tre point, for BSF spillede rigtigt godt og rigtigt hurtigt, og så var det måske heller ikke lige vores bedste kamp.

Selvom det altså endte med en sejr, som Frederikke Thøgersen sikrede med sit mål i anden halvleg, så måtte Fortuna arbejde hårdt for den mod et hårdt kæmpende BSF.

- Vi kunne ikke rigtigt finde det flow, vi har haft i andre kampe, og vores pres var ikke helt så skarpt som før, og det har ellers været et godt våben for os, siger Signe Kallesøe Bruun.

- Det var BSF gode til at spille sig ud af, og så skulle vi løbe nogle ekstra meter, og det kostede nogle kræfter. Men jeg synes alligevel, at det var os, der fik skabt flest store chancer, så på den måde er sejren fortjent nok.

Med sejren har Fortuna nu fem point ned til Brøndby på andenpladsen med seks runder tilbage af 3F Ligaen. De to hold mødes i næste runde i Brøndby om to uger.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.