Fortuna risikerer brutal CL-lodtrækning

Kæmpe niveauforskel blandt de useedede hold i kvindernes mesterturnering

Claus Jensen
Foto: Martin Damgård
Fortuna Hjørring 1. september 2017 06:03

FODBOLD: Fredag klokken 13.00 trækkes der lod til 1/16-delsfinalerne i kvindernes Champions League i fodbold, hvor Fortuna Hjørring er med i bowlen. Her risikerer vendelboerne - trods en status som seedet - at løbe ind i en giftig modstander.

- Det kan ende blive en meget træls første runde for os. Montpellier, Chelsea og Atletico Madrid vil være en stor opgave. Der vil vi i hvert fald være underdogs, og så vil det også være skidt at trække BIIK-Kazygurt fra Kasakhstan. Men det er ikke så meget på grund af deres sportslige niveau, men mere på grund af den utrolig lange rejse derud, siger Fortunas cheftræner Brian Sørensen.

Han har på forhånd fire ønskemodstandere, hvor han vurderer, at Fortuna bør være favoritter.

- Det er mod græske PAOK, Apollon fra Cypern, Stjarnan fra Island og Gintra fra Litauen. Det ville være ganske fint at trække et af de fire hold, mener Brian Sørensen.

Imellem skrækscenariet og ønskemodstanderne befinder sig syv hold, hvor det ifølge Fortuna-træneren vil være en fifty-fifty duel. Det er Lillestrøm og Avaldsnes fra Norge, Fiorentina fra Italien, Minsk (Hviderusland), Medyk Konin (Polen), Cluj (Rumænien) og St. Pölten fra Østrig.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...