Fortuna storfavoritter

Flemming Nielsen sender sit hold til Tyskland for at spille en indendørs turnering og til Tyrkiet for at skærpe udendørs-formen. Foto: Claus Søndberg.

Flemming Nielsen sender sit hold til Tyskland for at spille en indendørs turnering og til Tyrkiet for at skærpe udendørs-formen. Foto: Claus Søndberg.

HJØRRING:Fortuna Hjørring har i sæsonens første ni runder i kvindernes 3F Liga i fodbold været suveræne med maksimumpoint 27 til følge. Og statussen som ubesejret ændres næppe i efterårets to sidste kampe, hvor vendelboerne i dag skal møde Kolding B. på udebane og derefter samme modstander hjemme 9. november. - Vi er rigtig godt kørende i øjeblikket, så jeg havde faktisk hellere set en modstander fra ligaens top end netop Kolding, siger Fortuna Hjørrings s træner Flemming Nielsen. - I pokalturneringen slog vi dem ganske let endda med et amputeret mandskab, men det skal altså lige med i beregningerne, at Kolding faktisk har gjort det rigtig godt i de seneste kampe og tilsyneladende har fundet sine ben i landets bedste række. - Alligevel bør vi kunne besejre dem og dermed fortsætte sejrsrækken, siger Fortuna-træneren, der udover Maria Herping også må undvære angriberen Chichi Igbo. - Hun er taget hjem til Nigeria for at deltage i Nations Cup i Afrika, og vi har valgt at lade hende rejse allerede nu, da hun gik glip af OL og gerne selv vil have chancen på det nigerianske landshold. - Til gengæld har vi i dagens kamp i Kolding angriberen Portia Modise med, da hun er en etableret landsholdsspiller i Sydafrika og ikke absolut behøver at vise noget ekstra for at beholde den plads, siger Flemming Nielsen. Han er i øvrigt netop er hjemkommet fra 10 vellykkede dage i USA, hvor han sammen med vennen Mikkel Beck arbejder på et stort fodboldprojekt.