Fortuna vil gøre kort proces

Sæsonens sidste udekamp kan ende med DM-guld, hvis alt flasker sig for Fortuna Hjørring

Brian Sørensen vil spare flere spillere mod Skovbakken, hvis kampen udvikler sig planmæssigt. Arkivfoto: Hans Ravn

Brian Sørensen vil spare flere spillere mod Skovbakken, hvis kampen udvikler sig planmæssigt. Arkivfoto: Hans Ravn

HJØRRING:Fortuna Hjørring kan vinde det danske mesterskab søndag eftermiddag, hvis alt går op i en højere enhed.

Rivalerne fra Brøndby IF får besøg af KoldingQ, og hvis sjællænderne dummer sig, skal Fortuna Hjørring blot have et enkelt point med fra udekampen mod Skovbakken.

I så fald vil Fortuna Hjørring have et forspring på tre point ned til Brøndby IF inden sidste spillerunde, hvor de to hold mødes på Bredbånd Nord Arena i Hjørring, og nordjyderne har en målscore, der er 14 mål bedre end holdet fra Vestegnen.

- Brøndby ser slidte ud

- Brøndbys bedste midterforsvarer sidder ude med en skade, og de har fem-seks stykker, der fik fuld spilletid i den seneste landskamp. Jeg synes, Brøndby ser lidt slidte ud, og hvis Kolding har en god dag, hvor Sanne Troelsgaard er i målhumør, kan de godt drille Brøndby.

- Kolding er også det eneste hold, der har vundet i Brøndby i år, påpeger cheftræner Brian Sørensen, der alligevel tvivler på, at søndagen ender med guldfest i Hjørring.

- Jeg tror ikke på det, men muligheden er der, siger Brian Sørensen.

Anfører i karantænefare

Selvom der kan ske spændende ting i Brøndby, har Fortuna Hjørring primært fokus på kampen mod Skovbakken, hvor man håber på at kunne aflaste nogle profiler - eksempelvis anfører Line S. Jensen, der er i karantænefare inden sidste spillerunde.

- Sidste gang vandt vi 7-1 over Skovbakken, og vi vil forsøge at sætte os på kampen fra start af. Hvis den gameplan lykkes, kan vi forhåbentlig få lukket kampen hurtigt, og så kan vi måske spare nogle af de bærende kræfter, siger cheftræner Brian Sørensen.

De to kampe i 3F Ligaens slutspil starter begge klokken 13.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.