Byggeri

Forventer 700 boliger på Bikubearealet

Først bygges 400 boliger - ejendomsmægler regner med yderligere 300

I første omgang har Nordenlys Løkken Feriehuse og Badeland bebudet godt 400 ferieboliger på Bikube-arealet,  men der er planer om yderligere 300 boliger.
Foto: Henrik Louis

I første omgang har Nordenlys Løkken Feriehuse og Badeland bebudet godt 400 ferieboliger på Bikube-arealet, men der er planer om yderligere 300 boliger. Foto: Henrik Louis

LØKKEN:Der er fuld gang i byggeriet af de første 400 boliger på Bikubearealet i Løkken - og planer for yderligere 300 er klar. Byggeriet er opdelt i etaper, hvor den første, som består af 18 boliger næsten er udsolgt. Kun to boliger i den del er stadig til salg. Næste etape skal rumme 62 boliger, og her er 52 stort set solgt. - Vi begynder byggeriet af de forskellige etaper i takt med, at vi tegner kontrakter med købere - og det går altså rigtig godt i øjeblikket, siger Michael Nielsen fra Nybolig Projektsalg, som står for salget af de mange huse. I forbindelse med feriecentret, der er døbt Nordenlys Løkken Feriehuse og Badeland, skal der bygges en stor centerbygning med badeland. - Vi er i øjeblikket ved at få styr på, hvad badelandet skal indeholde - det eneste, der er helt klart, er at det ikke bare bliver et lille vandland. Det bliver stort og rigtig godt, siger Michael Nielsen. Centerbygningen og badelandet forventes at stå klar i løbet af 2008, hvilket da også er en del af forudsætningen for at der kan bygges mere end 100 feriehuse på arealet. Kontrakten siger nemlig, at byggeriet af centerbygningen skal være påbegyndt, før der gives byggetilladelse til feriebolig nr. 101. Nybolig Projektsalg har ingen tidshorisont på salget af de første 400 ferieboliger - men er klar til at begynde at tegne yderligere 300 boliger. - Vi har forkøbsret på et stykke kommunalt ejet jord i forbindelse med den jord, vi har købt, og her er der plads til 300 boliger ... og det forventer vi da bliver en realitet, siger Michael Nielsen.