Møllehuset indviede ny sansetunnel

Donation fra Epilepsiforeningen hjalp med at realisere børnenes store ønske om en sansetunnel

Mikkel Eklund
Selvom Epilepsiforeningen har doneret 15.000 kr. til tunnellen, så har Møllehusets børn og elever også selv stor fortjeneste af byggeriet. De har nemlig selv tjent resten af pengene gennem deres musikfestival og julebutik. Foto: Bo Lehm
Thisted 12. februar 2018 15:47 - Opdateret 12. februar 2018 17:00

THISTED: Der var pyntet op med rød løber, balloner og flag, da Møllehuset i dag klippede snoren til deres nye sansetunnel. Tunnellen er bygget helt efter børnenes eget ønske og efter københavnsk forbillede, forklarer Møllehusets forstander, Nina Nielsen.

- Det er vores fornemste opgave at skabe et godt område for børnene. Når vi nu ikke altid kan komme ud i verden, så må vi få verden til Møllehuset, sagde hun.

Morris, der var første mand igennem tunnellen, er glad for det nye byggeri. Han har dog allerede flere gode ideer til tunnellen.

- Jeg kunne godt tænke mig nogle bump at køre over i tunnellen. Eller noget mere på væggene, sagde han inden han skulle videre til åbningsfesten

Tunnellen kostede 30.000 kr., hvor Epilepsiforeningen bidrog med halvdelen. De ville oprindeligt have doneret 5000 kr., men de var så begejstrede for ideen, at de tilbød yderligere 10.000 kr.

Tunnellen er udstyret med lys i loftet, og tanken er, at Møllehusets elever og beboere skal kunne køre igennem den - om det så er på cykel, i kørestol eller gangvogn.

Efter snoren blev klippet, var der dækket op med kage og børnechampagne inden Ove Kanstrup kom og underholdt med musik.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...