Thisted

Fotofestival vender hjem til Thy

Efter tre år i Viborg og Silkeborg bliver Thy igen hjemsted for Fotofestival.dk, der afvikles 28.-30. september

Carsten Krog Pedersen ved åbningen af Fotofestival.dk i 2014 - da festivalen sidst havde hjemsted i Thisted. Arkivfoto: Mogens Laier

Carsten Krog Pedersen ved åbningen af Fotofestival.dk i 2014 - da festivalen sidst havde hjemsted i Thisted. Arkivfoto: Mogens Laier

THY:- Vi har været lidt rundt omkring, og det har været spændende og sjovt. Men nu vender vi hjem til Thy.

Det fortæller Carsten Krog Pedersen, primus motor bag naturfotobegivenheden Fotofestival.dk, som - efter tre års "udlændighed" - til efteråret igen får hjemsted i Thy.

Festivalen har været afviklet hvert år siden 2008. Men efter svigtende tilslutning valgte man i 2015 at gå i samarbejde med Fotodage i Viborg, og sidste år flyttede festivalen til Silkeborg. Her var de fysiske rammer imidlertid ikke optimale.

Nu bliver det i stedet Kulturrumsalen i Thisteds nye musikskole, der bliver ramme om festivalen - hvis hovedudstilling finder sted i Det Gamle Rådhus i Thisted. Her har festivalen flere gange tidligere holdt udstilling. Men også flere andre lokaliteter bliver en del af årets festival, der finder sted i dagene 28.-30. september.

Sidste år i Silkeborg deltog omkring 90 - og Carsten Krog Pedersen tror, at det vil lykkes at samle et tilsvarende antal i Thisted - selv om den sidste festival i Thy, i 2014, kun samlede 50-60.

- Vi vil i år tilbyde et koncept, hvor vi sørger for både overnatning og forplejning. Men man kan også købe billet til de enkelte arrangementer, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst