Fotofestival vender hjem til Thy

Efter tre år i Viborg og Silkeborg bliver Thy igen hjemsted for Fotofestival.dk, der afvikles 28.-30. september

Morten Kyndby Holm
Carsten Krog Pedersen ved åbningen af Fotofestival.dk i 2014 - da festivalen sidst havde hjemsted i Thisted. Arkivfoto: Mogens Laier
Thisted 6. februar 2018 14:09

THY: - Vi har været lidt rundt omkring, og det har været spændende og sjovt. Men nu vender vi hjem til Thy.

Det fortæller Carsten Krog Pedersen, primus motor bag naturfotobegivenheden Fotofestival.dk, som - efter tre års "udlændighed" - til efteråret igen får hjemsted i Thy.

Festivalen har været afviklet hvert år siden 2008. Men efter svigtende tilslutning valgte man i 2015 at gå i samarbejde med Fotodage i Viborg, og sidste år flyttede festivalen til Silkeborg. Her var de fysiske rammer imidlertid ikke optimale.

Nu bliver det i stedet Kulturrumsalen i Thisteds nye musikskole, der bliver ramme om festivalen - hvis hovedudstilling finder sted i Det Gamle Rådhus i Thisted. Her har festivalen flere gange tidligere holdt udstilling. Men også flere andre lokaliteter bliver en del af årets festival, der finder sted i dagene 28.-30. september.

Sidste år i Silkeborg deltog omkring 90 - og Carsten Krog Pedersen tror, at det vil lykkes at samle et tilsvarende antal i Thisted - selv om den sidste festival i Thy, i 2014, kun samlede 50-60.

- Vi vil i år tilbyde et koncept, hvor vi sørger for både overnatning og forplejning. Men man kan også købe billet til de enkelte arrangementer, siger han.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...