Fotoudstilling med haikudigte om molen

Birgit Bach fulgte læmolerenoveringen i Nr. Vorupør gennem fire årstider

Birgit Bach har udvalgt fotoerne ud af i alt omkring 2000 optagelser, og så har hun skrevet 64 haikudigte til. <i>Foto: Peter Mørk</i>

Birgit Bach har udvalgt fotoerne ud af i alt omkring 2000 optagelser, og så har hun skrevet 64 haikudigte til. Foto: Peter Mørk

VORUPØR:Onsdag aften 12. august er der fernisering i Compagnihuset i Nr. Vorupør på udstillingen ”En moles sjælebilleder”.

Dermed er udstillingen, som i sommer blev vist i Hanstholm, ”kommet hjem” til det Vorupør, som har været grundlaget for den. Under den seneste renovering af læmolen optog Birgit Bach, der har fritidsbolig i Snejstrup, omkring 2000 fotoer af de øverste betonelementer, som alle har firkantede åbninger, hvori der er armeringsjerngitre, der efterfølgende blev fyldt op med beton og pudset. Aldrig var det sket, før forvitringen satte i gang. Livet er hårdt, saltindholdet i luften høj, og bølgerne skyller ind over læmolen.

Til udvalget af fotoer har Birgit Bach skrevet 64 haikudigte, som hænger som kommentarer til billederne, og hun viser også et diasshow om molerenoveringen, ligesom arrangøren, De samarbejdende foreninger i Vorupør, har lånt en tidligere fotoudstilling om læmolen gennem 100 år.

Udstillingen kan ses frem til lørdag 22. august.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


Breaking
LIVE fra Mink-sagen - nu taler politikerne ud
Luk