Brønderslev

Fra AaB til Hot Shots

Målmand Martin Knudsen til Brønderslev

brønderslev ¬ floorball i brønderslev hallen hot shot møder fc outlaws ¬  ¬ Foto Henrik Louis

brønderslev ¬ floorball i brønderslev hallen hot shot møder fc outlaws ¬ ¬ Foto Henrik Louis

BRØNDERSLEV:Vendsyssel BFC Hot Shots har med øjeblikkelig virkning hentet den 20-årige målmand, Martin Knudsen i AaB Floorball. Gennem længere tid har klubben været på udkig efter en forstærkning på målmandsposten, hvor man i forvejen har Anders Kjær og Kenneth Mosegaard i truppen.

- Han har den helt rette profil i forhold til det vi søgte. Hans egne ambitioner kombineret med klubbens ambitioner stemmer godt overens. Martin var førstevalg i Aalborg, og han har flere gange i år, vist hans store kvaliteter. Han har været stærkt medvirkende til at AaB har været med i stort set alle deres kampe i indeværende sæson. Udover at Martin indgår i ligatruppen, får han samtidig en nøglerolle på vores U21-hold. Martin er en ung spiller med et ekstremt stort talent, siger cheftræner Allan Jensen.

Baglandet i Hot Shots, har arbejdet intenst på at finde endnu en keeper, og vi har fokuseret meget på at finde et ungt talent som var på vej frem, og som ville indgå i et stærkt målmandsteam med Anders Kjær og Kenneth Mosegaard. Martin Knudsen har selv kontaktet klubben, fordi han ønsker at videreudvikle sig. Han mener at Hot Shots er det rette sted for ham, da han kan lære meget af Anders Kjær, og fordi at klubben altid gør sit ypperste for at være blandt de bedste. Dette er naturligvis en stor cadeau og skulderklap til hele klubben. Interessen der er blevet omkring klubben, fra unge spillere, vidner endnu engang om en stor fremtid for klubben.

- Jeg har valgt at skifte til Hot Shots for, at fortsætte min udvikling. De har en af de stærkeste keepere i landet i Anders Kjær, og det bliver fedt at få lov at lære en masse af ham. Det var også en vigtig faktor for mig, at Vendsyssel Hot Shots altid vil gøre deres ypperste for at være med i toppen. Jeg mener at det er det perfekte tidspunkt for mig at skifte nu, da jeg følte jeg havde behov for at fortsætte min udvikling. Jeg bliver nød til at tænke på min egen udvikling frem for alt, siger Martin Knudsen om sit skifte.

Martin Knudsens aftale med Vendsyssel BFC Hot Shots udløbe i sommeren 2015, og han vil spille med trøje nummer 56.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.