Håndbold

Fra Aalborg til BSV

Kristian Kjelling er ifølge en avis tæt på at have sin nye klub på plads

Kristian Kjelling ligner en mand, der skifter Aalborg Håndbold ud med BSV.

Kristian Kjelling ligner en mand, der skifter Aalborg Håndbold ud med BSV.

AALBORG:Kristian Kjellings fremtid skulle åbenbart ikke være uvis længe. Blot få dage efter, at både nordmanden og Aalborg Håndbold meldte ud, at deres samarbejde vil ophøre efter denne sæson, er storklubben BSV kommet på banen.

Ifølge Ekstra Bladet forhandler Kjelling og de dobbelte sølvvindere netop nu på fuld tryk for at strikke en aftale sammen.

Kristian Kjelling er med sin årsløn på over to millioner kroner en af ligaens dyreste spillere. Han har slet ikke levet op til den løn i Aalborg i de sidste par sæsoner, hvor han også har været meget skadet.

BSV vil dog tilsyneladende godt tage chancen med den aldrende nordmand, da klubben mister en stor profil i bagkæden i Rasmus Lauge efter denne sæson. Landsholdsplaymakeren drager til THW Kiel.

Kristian Kjelling har primært været ombejlet af sin tidligere klub Drammen. Men den hårdtskydende bagspiller finder niveauet i den norske liga for lavt til, at han vil vende hjem.

Derfor ligner BSV en oplagt mulighed, da han og familien er faldet rigtigt godt til i Aalborg, hvor de i så fald vil kunne blive boende.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst