Fra bingohal til fiske- og bådudstyr

Ny butik i Frederikshavnerhallen er kommet godt fra start

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Bådfolk og fritidsfiskere fra store dele af landet satte lørdag kursen mod Frederikshavnerhallen på H. C. Ørsteds Vej i Frederikshavn.

Her i den gamle bingohal har Claus Sørensen åbnet Fiskekortet.dk, og grossister fra blandt andet Simrad, Garmin, Lowrance og B&G var lørdag mødt frem for at demonstrere det sidst nye inden for elektronisk udstyr og søkort til trailerbåde.

Det gamle køkken i Frederikshavnerhallen er lavet om til butik, hvor kunderne kan teste de forskellige instrumenter - og det, som ikke er på lager, leverer grossisterne fra dag til dag.

I den nordlige ende af hallen er der indrettet værksted, mens resten af Frederikshavnerhallen er ombygget til opmagasineringsrum.

Ekstraplads.nu rummer 105 opbevaringsrum i forskellig størrelse, fra 1 til 15 kvadratmeter, og Claus Sørensen har allerede udlejet de første 25 rum.

- Jeg var selvfølgelig lidt betænkelig og meget spændt, men vi er kommet godt fra start, både med Fiskekortet og med Ekstraplads.nu, siger Claus Sørensen, der ser frem til foråret, når sejlersæsonen begynder.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.