Frederikshavn

Fra BR til briller

Louis Nielsen flytter butikken til Danmarksgade 73 hvor Fætter BR tidligere lå

Sådan kommer butikken til at tage sig ud. Fotomontage: Louis Nielsen

Sådan kommer butikken til at tage sig ud. Fotomontage: Louis Nielsen

FREDERIKSHAVN:Efter 12 år på Rådhus Allé 58 trækker det op til en flytning for Louis Nielsen i Frederikshavn. I slutningen af august rykker chefoptiker Charlotte Olivius og hendes team ind i Danmarksgade 73 og slår dørene op til den nye optikerbutik.

- Renoveringen i Danmarksgade 73 begynder om kort tid, og vi glæder os allerede virkelig meget til at flytte til en splinterny, større og bedre butik. Ikke mindst for kunderne bliver der tale om betydelige forbedringer, siger chefoptiker Charlotte Olivius.

Louis Nielsen flytter til den fine hjørneejendom i Danmarksgade 73, hvor Fætter BR tidligere lå og nærmeste nabo bliver således Søstrene Grene.

- Vi får naturligvis en meget mere central beliggenhed på et godt sted i gågaden, siger Charlotte Olivius og fortsætter:

Den nye butik får blandt andet tre synsprøverum samt tre såkaldte dispensing-områder, hvor kunder får udleveret briller og kontaktlinser. Desuden kommer der næsten 1.200 brillestel på hylderne, og butikken kommer således til at høre til blandt de største i Danmark.

Som nævnt går renoveringen af Danmarksgade 73 i gang om kort tid, og Charlotte Olivius forventer, at flytningen kommer til at ske i den sidste uge i august.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.