Fra cup til camp

Manglende tilmelding vendt til glæde istedet.

Til venstre formand for Klejtrup Boldklub Per Vammen og Lene K. Quorning, Sparekassen Hobro, sammen med U11 pigerne. Privatfoto

Til venstre formand for Klejtrup Boldklub Per Vammen og Lene K. Quorning, Sparekassen Hobro, sammen med U11 pigerne. Privatfoto

KLEJTRUP:Normalt drager en ordentlig flok ungdomsspillere fra Klejtrup Boldklub til fodboldstævne i Ikast sidst i juni måned. Men i år blev der skabt skuffede miner på grund af svigt i tilmeldingssystemet.

Klejtrup Boldklub havde ellers på helt normal vis tilmeldt hold til cuppen, men på grund af tekniske problemer hos stævnearrangøren forsvandt flere klubbers tilmeldinger i cyberspace.

Det betød, at der ikke blev plads til Klejtrup Boldklubs U9 og U10 drenge, samt U10 og U11 piger.

Børnene blev naturligvis skuffede, men i stedet for at bruge kræfter på at ærgre sig, vendte klubfolkene i Klejtrup energien mod en ny idé, Super Bootcamp.

Super Bootcamp blev afviklet på banerne i Klejtrup. Først med fællestræning, dernæst spisning for alle inklusive forældre. Klokken 22 blev der sagt godnat til mor og far, hvorefter børnene overnattede i hallen. Bootcampen næste morgen med morgenmad og oprydning i hallen, inden mor og far hentede nogle godt brugte fodboldspillere.

Ingen Super Bootcamp uden superligaspillere. Viborg FF stillede op med Razak Pimpong, Andreas Hagen, Mathias Gertsen og Aleksandar Stankov, som trænede sammen med ungdomsspillerne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.