Fra dig til byens udsatte

Gavesækken vokser støt på det gamle rådhus

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Julemandens sæk på rådhuset på Gammeltorv er ved at være godt fyldt op. Her kan du og jeg nemlig lægge en gave i, som vi har købt til de børn i Aalborg, der trænger til ekstra juleglæde.

Synlig hjælp

Konceptet går ud på at købe en ny ting, pakke den ind og til slut putte et mærke på, der beskriver, hvilken aldersgruppe og hvilket køn gaven egner sig til.

Gaverne uddeles ved en juletræsfest 28. december ved Hans Egedes Kirke, hvor omkring 200 børn og 100 voksne møder op til julegodter og gudstjeneste for dem, der har lyst.

Kær traditionI år er Kirkens Korshær blevet nødt til at dele festen op i to dele for at have plads.

- Mange kommer år efter år. Det er blevet en glædelig begivenhed i familien, hvor man kan mødes på neutral grund, fortæller Annemarie Krogh, familieteamleder ved Kirkens Korshær.

Noget at vise frem

Juletræsfesten er blevet afholdt i 11 år, og mange af de ældre børn fortsætter med at komme. Derfor er det også vigtigt, at der kommer gaver under træet, som en teenager stolt kan vise frem i skolen efter juleferien.

- Det er blevet en tradition, hvor man mødes med de samme år for år. På den måde er det heller ikke pinligt for teenagerne gerne at ville til juletræsfest, fortæller Annemarie Krogh.

Mest til mindste

- Vi plejer selv at supplere med gaver til teenagere, fordi de fleste kommer med gaver til de mindste. Jeg tror, folk finder det nemmere at købe gaver til små børn.

Og skulle du have lyst til at lægge en nyindkøbt gave under træet til store eller små børn, kan du gøre det til og med lørdag på første sal i det gamle rådhus.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.