Fra Hobro til opgør med Drogba og Kalou

Hobro IK’s succesfulde træner, Jakob Michelsen, tog en hurtig beslutning, da han fik mulighed for at være træner i Tanzania

Jakob Michelsen skal som assistenttræner for Tanzania i kamp med Elfenbenskysten, der har verdensstjerne som Drogba og Kalou på holdet.

Jakob Michelsen skal som assistenttræner for Tanzania i kamp med Elfenbenskysten, der har verdensstjerne som Drogba og Kalou på holdet.

HOBRO:Jakob Michelsen gjorde det med vemod, men han var alligevel ikke rigtigt i tvivl, da han fik chancen for at få en dobbeltrolle som u-17-20 landstræner for Tanzania og assistenttræner for samme lands A-landshold, hvor Kim Poulsen sidder i chefstolen.

- Jeg har været utroligt glad for at være i Hobro, og jeg er utroligt stolt af det, jeg har været med til at udrette i klubben, men jeg ser også frem til det her eventyr, som jeg nu skal ud på sammen med min kæreste, der rejser med mig til Tanzania, fortæller Jakob Michelsen til nordjyske.dk.
Godt nok er Tanzania ikke den største fodboldnation i Afrika, men Jakob Michelsen mener alligevel, at trænerjobbet i Tanzania er et skridt op for ham.
- Afrikansk fodbold er inde i en rivende udvikling, og en af de første kampe jeg skal til med A-landsholdet, det er imod Elfenbenskysten. De har altså store stjerner som Didier Drogba og Salomon Kalou på holdet. Det er uden tvivl et skridt op, siger Jakob Michelsen.
Den nu tidligere Hobro-træner har skrevet under på en et-årig kontrakt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.