Løgstør

Fra Kina til Løgstør

En landmand fra Løgstør fik onsdag besøg af syv familier fra Kina, der er på besøg i byen som en del af en ny sommerskole

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

I løbet af ugen lægger familierne blandt andet vejen forbi lokale kunstnere, Limfjordsmuseet og Løgstør Golfbane. Onsdag var det dog Rene Hansen (til højre), der fik lov at vise de udenlandske gæster rundt på sin gård lidt uden for Løgstør. Foto: Andreas Falck

LØGSTØR:Landmand Rene Hansen fik onsdag et sjældent udenlandsk besøg, da syv kinesiske børn og deres forældre lagde vejen forbi gården uden for Løgstør.

Sammen med organisationen ’Danish Chinese Student Communication’ er familierne i denne uge på besøg i Løgstør. Et besøg, der skal gøre særligt børnene klogere på Danmark og danskerne.

Ifølge arrangørerne kender mange kinesere nemlig kun Danmark for H.C. Andersen og hans eventyr.

- Børnene er vores fremtid. Vi håber, vi kan udvide deres horisont og gøre dem klogere på, hvordan andre børn lever og studerer i den samme verden, som de er en del af, fortæller medarrangør Joy Hu, der også har sit barn med på turen.

Familierne ankom til Løgstør søndag og bliver i byen til og med fredag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst