Fodbold

Fra Uganda til Blokhus

Blokhus FC's 2. divisionshold har fået tilgang af den 25-årige Alex N'dduga, der har spillet på højt niveau i sit hjemland Uganda.

Thisteds assistenttræner Henning Pedersen fortsætter sammen med cheftræneren Peter Christensen i klubben frem til 2013.
Foto: Claus Søndberg

Thisteds assistenttræner Henning Pedersen fortsætter sammen med cheftræneren Peter Christensen i klubben frem til 2013. Foto: Claus Søndberg

Blokhus FC præsenterede spilleren fra Uganda nordjyderne lidt ufortjent tabte lørdagens testkamp med 2-3 til Skive fra 1. division. - Vi havde Alex N'dduga med på banen, og han ser meget interessant ud med en masse potentiale, siger Blokhus-træner Henning Pedersen. - Han har spillet på et højt niveau i sit hjemland, hvorfra han har fået chancen for at dygtiggøre sig både med uddannelse og fodbold i Europa, og på den måde er han havnet på Idrætshøjskolen i Brønderslev, ligesom han nu har lavet en aftale med os for resten af foråret. I den næstsidste testkamp inden forårspremieren i 2. division viste Henning Pedersens tropper rigtig gode takter og havde fra første fløjt et spilovertag. Alligevel førte Skive ufortjent 1-0 ved pausen, men Kasper Stiller udlignede i anden halvleg. Skive kom foran 3-1, men i en god slutspurt fik Olcay Senoglu reduceret til 2-3. Blokhus FC runder testkampene af næste weekend ude mod Viborg FF, hvorpå Varde venter på udebane i forårspremieren i 2. division vest.