Frækt tyveri af fiskelastbil

Først stjal en eller flere tyve en en truck og derefter stjal de en tonstung sættevogn med værdifuld last af fisk - opdateret kl. 21.00

Politiet og Skagerak Fiskeeksport savner en sættevogn fuld af fisk. Arkivfoto <i>Foto: Torben Hansen</i>

Politiet og Skagerak Fiskeeksport savner en sættevogn fuld af fisk. Arkivfoto Foto: Torben Hansen

HJØRRING:Det var en usædvanlig koldblodig tyv - eller flere koldblodige tyveknægte - der var på spil på Sprogøvej i Hjørring søndag eftermiddag.

Først fik politiet ved godt 13-tiden melding om, at en sættevogn med en tonstung og kostbar last fisk fra Skagerak Fiskeeksport var blevet stjålet fra adressen i Hjørring og ved 18-tiden viste det sig så, at der også var blevet stjålet en truck - altså en lastbil til at trække med sættevognen - også fra Sprogøvej i Hjørring.
- Vi fik først anmeldelsen om tyveriet af trucken klokken 18, fortæller vagtchef Per Jørgensen, Nordjyllands Politi.

Sort Scania

Han oplyser, at forvognen er en sort Scania først gang registreret i 2011 med nummerpladen BG 90 079, mens anhængeren - en hvid sættevogn fra Skagerak Fiskeeksport - har nummerpladen NK 6085.

- Det må være folk med kendskab både til lastbiler, men formentlig også til fiskeeksporten, siger vagtchefen, der opstiller tre scenarier:
Enten er lastbilen kørt i skjul nogle dage til den kan tømmes og omlastes, eller den er kørt direkte mod grænsen og ud af landet, eller også er lastbilen blevet omlastet med det samme, så tyvene kan slippe væk med tyvekosterne i en anden lastbil.

Betydelig værdi

- Sættevognen var fyldt med fisk, der repræsenterer en betydelig værdi, siger Per Jørgensen, der kalder tyveriet usædvanlig frækt.

Sættevognen havde nummerpladen NK 6085, den er helt hvid og burde efter vagtchefens oplysninger være ret nem at få øje på.
Politiet vil meget gerne høre fra eventuelle vidner, der måtte have set sættevognen blive kørt fra Sprogøvej i Hjørring eller muligvis på motorvejen mod syd.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.