Frækt tyveri: Stjal lægebil

Redningspersonalet var i aktion ved en brand ved Sulsted, da ukendte gerningsmænd udnyttede situationen til at stikke af med bilen

Arkivfoto: Henrik Bo <i>Pressefotograf Henrik Bo</i>

Arkivfoto: Henrik Bo Pressefotograf Henrik Bo

SULSTED:- Folk plejer at have respekt for redningspersonalet.

Sådan siger vagtchef Peter Redder fra Nordjyllands Politi, som mandag aften fik en anmeldelse, der må betegnes som yderst sjælden.

Personale fra Falck, Nordjyllands Politi og Beredskabscenter Aalborg var rykket ud til en brand i et udhus på Sulsted Landevej, men pludselig tog situationen en uventet drejning.

- Falck kører derop med deres lægebil, og vi har fået en anmeldelse om, at den er blevet stjålet fra stedet, siger Peter Redder.

Medicin og udstyr

- Vi er ude med alle vores patruljer for at se, om vi kan finde den. Den befinder sig et sted i Vendsyssel, men mere ved vi ikke, siger Peter Redder.

Politiet har altså sat alt ind på at finde lægebilen, der indeholder en del udstyr, som man ønsker at få tilbage så hurtigt som muligt.

- Vi vil jo gerne have, at den kan køre rundt og redde menneskeliv, og det kan den jo ikke i øjeblikket. Det næste er så selvfølgelig, at der er medikamenter og udstyr til større operationer, siger Peter Redder.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden