Ledelse

Fraktion ønsker nye og yngre kræfter i bestyrelsen

Allan Feldthusen og en kreds af erhvervs- og landbrugsfolk ønsker et generationsskifte i Nordisk Folkecenter

På søndagens generalforsamling i Nordisk Folkecenter vil der blandt andet blive stillet forslag om, at der skal være en aldersgrænse for bestyrelsesmedlemmer. Foto: Peter Mørk

På søndagens generalforsamling i Nordisk Folkecenter vil der blandt andet blive stillet forslag om, at der skal være en aldersgrænse for bestyrelsesmedlemmer. Foto: Peter Mørk

SDR. YDBY: Der skal nye og yngre kræfter i bestyrelsen for Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi.

Det er Allan Feldthusens klare målsætning. Sammen med en lang række erhvervs- og landbrugsfolk stiller han flere forslag til en ny sammensætning af støttekredsens bestyrelse på den ordinære generalforsamling søndag, skriver Thisted Dagblad

Han peger på, at blandt andre 83-årige Niels I. Meyer ikke længere kan sidde i bestyrelsen, fordi han i følge Allan Feldthusen ikke længere har noget mandat.

- Niels I. Meyer repræsenterer en organisation, som er ophørt med at eksistere, understreger han, der mener, at den nuværende ledelse er ude af stand til at udvikle Folkecenteret, som i stedet er ved at blive et museum.

- Den gamle ledelse står for afvikling, mens en ny og yngre ledelse kan tilføre den fornødne dynamik, fordi vi vil Folkecenterets overlevelse, slår han fast.

Fraktionen foreslår desuden, at der skal være en aldersgrænse for bestyrelsesmedlemmerne, ligesom der i pagt med tiden skal vælges en medarbejderrepræsentant.

Disse forslag er sendt til bestyrelsen, og han er ligeledes klar over, at det kræver en vedtægtsændring at få valgt en medarbejderrepræsentant.

- Vi stiller forslag om, at et bestyrelsesmedlem ikke må fylde 70 år i sin valgperiode, som er på to år, siger Allan Feldthusen, som ligeledes gør det klart, at det her ikke handler om at genere Folkecenteret.

- Det handler om at være fremadrettet og vurdere, hvad fremtiden kræver af vedvarende energiløsninger, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst