Frank de Boer: Boilesen spillede en god kamp

Ajax-træner Frank de Boer roste den danske kantspiller Nicolai Boilesen efter 0-4-nederlaget til FC Barcelona.

Frank de Boer: Boilesen spillede en god kamp

Nicolai Boilesen fik ikke scoret, og der gik fire mål ind på Ajax i 0-4-nederlaget til FC Barcelona, men alligevel var Ajax-træner godt tilfreds med den danske kantspiller.

- Han spillede en meget god kamp, og han kan være meget tilfreds med måden, han spillede på, siger Frank de Boer til TV3+.

Ajax fik med nederlaget ikke den bedste start på gruppespillet i Champions League, men hollænderne spillede næsten lige op med Barcelona i første halvleg, hvor det kun stod 0-1.

- Det er skuffende, at Barcelona vandt. Men vi kan stadig få noget positivt ud af kampen, specielt i første halvleg, hvor vi spillede godt, mener Frank de Boer.

Boilesen var rykket op fra sin normale position som back til venstre kantspiller i angrebet, og det så godt ud indtil 0-2-målet.

- Jeg prøvede i hvert fald, men fik ikke så meget ud af det offensivt. Selvfølgelig var fokus også på det defensive.

- Vi havde læst dem godt og vidste, at vi kunne få meget plads at spille på. Da Barcelona fik scoret til 2-0, var det som om, at vi holdt op med at spille, og det irriterer mig lidt, siger Boilesen til tv-stationen.

Den danske landsholdsspiller har spillet mange kampe på kort tid, heriblandt to A-landskampe mod Malta og Armenien, hvor han gjorde det glimrende.

- Allerede nu har jeg spillet seks kampe i træk., Det er gået lidt stærkt. Jeg ser det som en sæson, hvor jeg skal tilbage, og det er gået bedre end forventet, lyder det fra Boilesen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst