Frank Lampard forlader Chelsea efter 13 år

Lampard takker af i London-klubben, hvor han er den mest scorende spiller nogensinde.

Tiden i Premier League-klubben Chelsea er nu officielt ovre for en af klubbens mest markante profiler i nyere tid.

Frank Lampard har mandag aften offentliggjort, at han forlader klubben efter 13 år, 648 kampe og 211 mål.

Midtbanespilleren kom til Stamford Bridge fra West Ham i 2001 og kan se tilbage på en yderst succesfuld tid, der blandt andet har givet tre engelske mesterskaber, fire pokaltitler, en Champions League- og en Europa League-triumf.

- Da jeg ankom til denne fantastiske klub for 13 år siden, ville jeg ikke have troet, at jeg skulle være heldig nok til at spille så mange kampe og være med til så meget succes, siger Frank Lampard ifølge Skysports i en erklæring.

- Klubben er blevet en del af mit liv, forklarer den 35-årige midtbanespiller, der i øjeblikket forbereder sig til VM i Brasilien med det engelske landshold.

Frank Lampards 211 mål gør ham til Chelseas mest scorende spiller nogensinde, selv om han end ikke har status af angriber.

Han meddelte tidligere på året, at han håber at spille i to-tre sæsoner endnu, uanset om han skulle fortsætte i Chelsea eller ej.

Hvor karrieren nu skal gå videre, fortæller Lampard ikke. Han er tidligere blevet sat i forbindelse med New York City FC, den nystartede amerikanske klub, der tidligere mandag præsenterede spanieren David Villa som sin første nyerhvervelse.

Lampard er den anden klubveteran, der forlader Chelsea i sommerpausen. Tidligere har Ashley Cole takket af i London-klubben.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.