Frank Østergaard skifter fra S til SF

Mistede tilliden til gruppeformand Ole Stavad

Frank Østergaard: Jeg mistede tilliden til gruppeformand Ole Stavad. Foto: Michael Christiansen

Frank Østergaard: Jeg mistede tilliden til gruppeformand Ole Stavad. Foto: Michael Christiansen

KAAS:Byrådsmedlem Frank Østergaard, i Kaas, har med øjeblikkelig virkning meldt sig ud af Socialdemokraterne og samtidig meldt sig ind i SF, skriver NORDJYSKE Stiftstidende tirsdag.

- Jeg har ikke længere tillid til S-gruppens leder Ole Stavad. I forbindelse med det seneste byrådsmøde flød bægeret over for mig efter længere tids intern uro omkring gruppeformanden. Derfor kom udmeldelsen, forklarer Frank Østergaard.

Årsagen til udmeldelsen hænger sammen med børnehavestrukturen i Pandrup- og Kaas-området. Politikerne i børne- og familieudvalget ville i foråret nedlægge Cannerslundvejens Børnehave og Kaas Børnehave.

- Jeg trak i nødbremsen, da beslutningen skulle tages. Det fik jeg verbale tæsk for, men det kunne jeg leve med.

S-gruppen stod bag en model om at bygge en ny børnehave. Aftalen var at finde en løsning i forbindelse med budgetlægning for 2013. Da punktet var til behandling på byrådsmødet, foreslog Venstre, at Cannerslundvejens Børnehave skulle renoveres, og at der ikke var behov for et planlagt og aftalt borgermøde om børnehavestrukturen.

- Efter en kort suspension af mødet meddelte Ole Stavad for mig meget overraskende, at han havde indgået en aftale med Venstre om at bygge til Jetsmark Børnehave og Blokhusvejens Børnehave i stedet for at bygge en ny børnehave.

- Denne aftale blev jeg både vred på og sur over. Ole Stavad havde ikke fået mandat til at forhandle denne løsning med Venstre. Han burde havde spurgt os andre i gruppen, inden han drøftede problematikken. Derfor forsvandt min tillid til ham og partiet, erkender Frank Østergaard.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.