Frans Nielsen-assist for Islanders: Én sejr fra slutspil

Der var både en assist og en udvisning til Frans Nielsen, hvis klub kraftigt nærmer sig slutspillet.

Den danske ishockeyspiller Frans Nielsen er sammen med holdkammeraterne i New York Islanders snublende tæt på at sikre sig en plads i NHL-slutspillet.

Natten til søndag vandt klubben sikkert med 3-0 hjemme over Buffalo Sabres, og Frans Nielsen fik en assist for sin deltagelse i kampens åbningsmål i første periode.

Med tre kampe tilbage af grundspillet mangler New York Islanders kun en enkelt sejr for endegyldigt at sikre sig slutspilsbilletten.

Den kunne være sikret med sejren over Buffalo Sabres, men da Ottawa Senators samtidig vandt over Washington Capitals, så kan det i teorien stadigvæk gå galt for Frans Nielsens klub.

Danskeren gjorde ellers sit til at sende Islanders direkte i slutspillet. Efter blot seks minutter var danskeren nemlig med til at sætte holdkammeraten Kyle Okposos 1-0-mål op, i en periode hvor Frans Nielsen og Co. var i overtal.

Med en tominutters udvisning for interference til danskeren var han med til at give Buffalo muligheden for at svare igen i anden periode, men det lykkedes ikke for gæsterne.

Der skulle gå mere end 40 målløse minutter, før New York Islanders i midten af tredje periode scorede to gange inden for fire minutter og lukkede kampen til slutresultatet 3-0.

Knap så godt gik det for Jannik Hansen og Vancouver Canucks, der med en sejr over Winnipeg Jets og lidt medvind fra nattens øvrige kampe kunne have sikret sig slutspilspladsen.

Men hjælp udefra var lige meget, for Vancouver kunne ikke selv klare sin del af opgaven.

Udekampen mod Winnipeg blev nemlig tabt 4-5. Jannik Hansen fik 13 minutter på isen, og danskeren nåede i den tid at fyre tre succesløse skud mod mål.

Danskerens klub ligger dog stadigvæk lunt i svinget til at sikre en af slutspilspladserne i Western Conference.

Holdet er tre point foran Los Angeles Kings på fjerdepladsen i Western Conference, men dog for en kamp ekstra.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.