Fransk stortalent sikrer Juventus smal sejr i derby

Den offensive franske midtbanespiller Paul Pogba sørgede for det enlige mål, der gav Juventus en 1-0-sejr.

29. september 2013 14:43 - Opdateret 29. september 2013 14:45

Fransk stortalent sikrer Juventus smal sejr i derby

Juventus vandt søndag eftermiddag en kneben 1-0-sejr på udebane over Torino i den italienske Serie A. Kampens eneste mål blev scoret af franske Paul Pogba.

Dermed vandt Juventus sin tredje sejr i træk i den bedste italienske fodboldrække. Det er blevet til fem sejre og en enkelt uafgjort kamp i ligaen i denne sæson.

Det rækker til en placering helt i toppen af Serie A med 16 point. Kun ligarivalerne Napoli har lige så mange point. Napoli vandt lørdag aften 2-0 ude over Genoa.

Juventus skulle dog helt frem til det 55. minut, før den tidligere Manchester United-spiller Paul Pogba slog til med kampens eneste scoring.

20-årige Paul Pogba har været fast mand hos Juventus i denne sæson, og søndag dannede han en midtbanetrio med Claudio Marchisio og Arturo Vidal, mens Andrea Pirlo blev sparet helt.

Juventus-træner vil formentlig have, at Andrea Pirlo er helt frisk til onsdagens Champions League-opgør hjemme mod tyrkiske Galatasaray.

Juventus er også i gruppe med FC København og Real Madrid, og i den første gruppekamp i Champions League blev det blot til et 1-1-resultat i Parken mod FCK, hvilket har sat italienerne under pres.

FCK gæster onsdag den spanske storklub Real Madrid, som vandt med hele 6-1 ude over Galatasaray i den første gruppekamp.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...