Fransk stortalent sikrer Juventus smal sejr i derby

Den offensive franske midtbanespiller Paul Pogba sørgede for det enlige mål, der gav Juventus en 1-0-sejr.

Fransk stortalent sikrer Juventus smal sejr i derby

Juventus vandt søndag eftermiddag en kneben 1-0-sejr på udebane over Torino i den italienske Serie A. Kampens eneste mål blev scoret af franske Paul Pogba.

Dermed vandt Juventus sin tredje sejr i træk i den bedste italienske fodboldrække. Det er blevet til fem sejre og en enkelt uafgjort kamp i ligaen i denne sæson.

Det rækker til en placering helt i toppen af Serie A med 16 point. Kun ligarivalerne Napoli har lige så mange point. Napoli vandt lørdag aften 2-0 ude over Genoa.

Juventus skulle dog helt frem til det 55. minut, før den tidligere Manchester United-spiller Paul Pogba slog til med kampens eneste scoring.

20-årige Paul Pogba har været fast mand hos Juventus i denne sæson, og søndag dannede han en midtbanetrio med Claudio Marchisio og Arturo Vidal, mens Andrea Pirlo blev sparet helt.

Juventus-træner vil formentlig have, at Andrea Pirlo er helt frisk til onsdagens Champions League-opgør hjemme mod tyrkiske Galatasaray.

Juventus er også i gruppe med FC København og Real Madrid, og i den første gruppekamp i Champions League blev det blot til et 1-1-resultat i Parken mod FCK, hvilket har sat italienerne under pres.

FCK gæster onsdag den spanske storklub Real Madrid, som vandt med hele 6-1 ude over Galatasaray i den første gruppekamp.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst