Frasier-stjerne: Derfor tog jeg stoffer

Kelsey Grammer tog stoffer, fordi han ikke kunne tilgive sig selv for sin søsters død, afslører skuespilleren nu.

Han har indrømmet at have haft både et alkohol- og kokainmisbrug, og nu afslører skuespilleren Kelsey Grammer, hvorfor han i sin tid blev afhængig af stoffer.

Han kunne simpelthen ikke tilgive sig selv for sin søsters død, fortæller han i et nyt interview. Det skriver Bang Showbiz.

Som 20-årig mistede Kelsey Grammer sin to år yngre lillesøster, da hun blev bortført, voldtaget og slået ihjel af en seriemorder, og stjernen fortæller nu, at hans selvdestruktive adfærd var et direkte resultat af den tragedie.

I et gammelt brev fra 2009 har den populære Frasier-skuespiller forklaret, at han ville ønske, at han havde kunnet beskytte sin søster, fordi han følte, at det var hans pligt som storebror, også selv om ham og hans søster ikke engang boede i samme stat dengang.

Da han af Vanity Fair blev spurgt, hvordan han skulle have beskyttet sin søster dengang, svarede en ærlig Kelly Grammer:

- Det er svært at forklare. Det er ikke rationelt, men det sker alligevel. Jeg kender en masse mennesker, som har mistet deres søskende, og som bebrejder sig selv, siger han.

Men søsterens død er ikke den eneste tragedie, som den 60-årige Kelsey Grammer og hans familie har været igennem.

Hans far, som dog ikke var der under hans opvækst, blev senere myrdet af en psykopat, og hans to halvbrødre døde i en dykkerulykke. Derfor ser Kelsey Grammer også på tragedier som en del af livet.

- Alle kommer til at opleve et forfærdeligt tab. Jeg fik bare en stor dosis. For hver tragisk historie, du hører, er der en anden, som er lige så tragisk eller værre. Jeg tror, at man kommer til at se på det som en del af livet, siger skuespilleren.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.