Fredagsklubbernes adventsfest

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hanne Jørgensen fortæller om adventskransen, som Christine og Jacob sætter lys i. Foto: Niels Helver

I fredags vrimlede det med glade børn og deres forældre først i Sindal Bykirke og senere i Sognegården i anledning af Fredagsklubbernes adventsfest.

Festen startede i bykirken, hvor sognepræst Hanne Jørgensen fortalte om Jesus, der kom ridende ind i Jerusalem på et æsel, og her bød folk ham velkommen som en rigtig Konge. Hanne Jørgensen fortalte også, hvorfor der tændes lys i adventskransen på de fire adventssøndage. Hun inddrog børnene i fortællingerne, der på denne måde blev nærværende.

Efter den lille gudstjeneste gik alle over i Sognegården, hvor bordene var pyntet med juledekorationer. Da der blev serveret flæskesteg og ris a la mande, kom de fleste i julestemning.

Efter middagen havde Fredags Juniorerne ved Christine og Jacob lavet en underholdende quiz, hvor svarene skulle indtastes på en smartphone, og der var selvfølgelig præmie til det bedste hold. Frivillig medarbejder Tove Østergård fortalte og viste, hvordan børnene kunne sende et julekort til en de holder af. Da hun havde medbragt både kuverter, frimærker, papir og blyanter, gik børnene straks i gang med at lave smukke julekort. Indimellem var der også tid til lidt sang.

Hanne Jørgensen sluttede aftenen med at byde børnene velkommen til forårssæsonen 2017, hvor Fredagsklubben og Fredagsjunior starter op igen fredag den 13. januar.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.