Fredericia lægger sig på førstepladsen i 1. division

Anders Holvad scorede og fik rødt kort, da Fredericia vandt 2-1 ude over FC Roskilde i 1. division.

Fredericia løb med en 2-1-sejr over FC Roskilde på trods af Anders Holvads udvisning i anden halvleg. Billedet af Holvad er fra et tidligere opgør.

Fredericia løb med en 2-1-sejr over FC Roskilde på trods af Anders Holvads udvisning i anden halvleg. Billedet af Holvad er fra et tidligere opgør.

ROSKILDE:1. divisions tophold hedder hverken Viborg, Vejle eller Vendsyssel efter syv spillerunder.

Derimod er det FC Fredericia, som efter en 2-1-sejr ude over FC Roskilde har sat sig på tronen i Danmarks næstbedste fodboldrække.

Holdet, der er trænet af den tidligere Hobro- og Esbjerg-cheftræner Jonas Dal, udnyttede dermed, at Viborg torsdag tabte 1-4 til Vejle.

Efter syv kampe står Fredericia med fem sejre, en uafgjort og et nederlag, der samlet givet holdet fra trekantområdet 16 point. Det er to flere end Viborg på andenpladsen, mens Kolding IF som treer har 13.

Det startede ellers skidt for Fredericia, der kom bagud 0-1 efter 11 minutter af søndagens udekamp i Roskilde. Younes Bakiz var målscoreren.

En udvisning efter to gule kort til værternes Lucas Rejnhold kort før pausen gjorde arbejdsbetingelserne bedre for Jonas Dals tropper.

I samme situation begik han straffespark, og det udnyttede angriberen Anders Holvad konsekvent.

Tre minutter inde i anden halvleg begyndte det for alvor at lysne for Fredericia, da Kristian Kirkegaard ifølge Fredericia Dagblad bragte gæsterne foran 2-1 efter dårlig opdækning.

Med små 20 minutter igen blev målscoreren til 1-1, Anders Holvad, også præsenteret for et rødt kort, da han stoppede en Roskilde-omstilling.

Det ændrede dog ikke på, at Fredericia løb med de tre point og snuppede førstepladsen.

Søndag aften skulle Vendsyssel forsøge at rette op på en katastrofal sæsonstart, der blot havde kastet tre point af sig.

Det lykkedes med en forløsende 1-0-sejr hjemme over Hvidovre. Nordjydernes Ali Messaoud blev matchvinder, mens Hvidovres Magnus Fredslund blev vist ud i det 78. minut efter at have fået to gule kort.

Både Vendsyssel og Hvidovre har skrabet seks point sammen i de første syv runder.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.