Fredericia overtager førstepladsen fra Lyngby

Ove Pedersens Fredericia førte over Silkeborg, men måtte nøjes med uafgjort. Jyderne topper nu 1. division.

FC Fredericia overtog torsdag førstepladsen i 1. division på en bedre målscore end Lyngby.

Træner Ove Pedersen er sikkert ikke helt tilfreds, da hans spillere på hjemmebane satte en føring over styr i 1-1-kampen mod Silkeborgs superliganedrykkere.

Fredericia tog føringen efter blot syv minutter, da hjemmeholdet nemt kombinerede sig igennem gæsternes forsvar. Til sidst blev bolden slået på tværs til Brent McGrath, der sikkert dirigerede den i mål til 1-0.

Den australske angriber McGrath med en fortid i Brøndby voldte generelt Silkeborg store problemer, og lidt senere var han tæt på at øge Fredericia-føringen, da han stormede mod forreste stolpe, men ramte forbi mål.

Silkeborg var i kampens indledning trykket i bund, og en profil som Dennis Flinta virkede i et par sekvenser næsten opgivende.

Alligevel fik gæsterne med hårdt arbejde kæmpet sig tilbage i opgøret. Efter en halv time fik Emil Scheel med en skuldertackling puffet bolden fra en Fredericia-spiller og sendt den videre til Andreas Albers.

Albers trykkede resolut til, og bolden ramte en modspiller, inden den trillede i mål til 1-1.

Tidligere på torsdagen tabte Lyngby med 0-2 på udebane til FC Roskilde.

Både FC Fredericia og Lyngby har 15 point i toppen af tabellen, men jyderne har en markant bedre målscore. Silkeborg har 12 point på fjerdepladsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.