Frederik Fetterlein med i Fristet

Den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein er en overraskende deltager i efterårets sæson af "Fristet".

Frederik Fetterlein med i Fristet

Danskerne har gennem de senere år kunnet følge med i Frederik Fetterleins økonomiske op- og særligt nedture på tv. Nu folder den tidligere tennisspiller sig ud i TV3-programmet "Fristet", der bliver sendt til efteråret.

Her får han blandt andet tilbudt en fristelse, der vil betyde, at han skal donere sæd - og han må vel at mærke ikke være anonym. Til gengæld er der en økonomisk kompensation. Om han tager imod fristelsen, bliver først afsløret, når programmet sendes.

Ud over Frederik Fetterlein vil man også kunne opleve Oddset-pigen Janni i programmet. De to kendisser skal dog ikke deltage på niveau med de andre Fristet-deltagere. De er mere med som jokere, men er med på samme vilkår som de andre deltagere, afslører TV3.

- Frederik og Janni er med i programmet, fordi de begge to har prøvet at være rige og fattige, og fordi de begge har ladet sig friste, fortæller programmets producent, Stine Stahr.

I starten af året kunne de fleste danskere se, hvordan det var gået Frederik Fetterlein, efter han havde ladet sig friste med både restaurant-mad, rejser og lækkert tøj. Her blev hans kontoudtog udstillet i programmet "Luksusfælden".

På samme måde har Janni Christensen, som er Oddset-pigens rigtige navn, været en tur igennem pressemøllen. Hun blev sidste år anholdt for at have snydt en ældre mand for millioner og mistede sit job som Oddset-pige.

For nylig blev hun idømt et år og ni måneders fængsel for at have malket den ældre, svækkede mand for store pengesummer.

/ritzau/