Danmark

Frederiksberg har varme i rørene igen

Der er igen varmt vand i hanerne på Frederiksberg, mens store dele af København må fryse lidt endnu.

Store dele af København er fortsat uden varme i radiatorerne, mens beboerne på Frederiksberg igen kan tage et varmt bad, oplyser Hofor og Frederiksberg Forsyningen, der står for varmeforsyningen i hovedstadsområdet.

Det er et nedbrud på Amagerværket tidligt søndag morgen, der er skyld i, at varmen er forsvundet i store dele af København. Strømmen er vendt tilbage igen. Men det tager noget tid at få teknikken og varmepumper til at fungere normalt.

- Vi forventer i øjeblikket at have varmen tilbage i rørene først på aftenen, skriver Hofor på sin hjemmeside klokken 17.

- Vi arbejder på højtryk for at udbedre fejlene, og beklager naturligvis de gener, som driftsforstyrrelsen giver, oplyser selskabet.

På Frederiksberg gik en pumpestation i stykker, men søndag eftermiddag ser det ud til, at fejlen er rettet for de fleste beboere.

Et område omkring Nordens Plads - afgrænset mod nord og mod øst af Peter Bangs Vej, Dalgas Boulevard, Roskildevej og Søndre Fasanvej - har med få undtagelser igen fjernvarme.

Det samme gælder det meste af indre Frederiksberg i området øst for Pile Allé og Falkoner Allé. Der er dog stadig beboere på Frederiksberg, som må undvære varmt vand.

- Vi beklager, og arbejder fortsat på højtryk. Går det som forventet, genstarter vi varmen på resten af Frederiksberg omkring klokken 17. Herefter vil der gå nogle timer, før temperaturerne er oppe på normalt niveau, oplyser Frederiksberg Forsyning.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.