Frederiksen tror på flere kasser

Angriberen har fundet rytmen

Søren Frederiksen ligner mere og mere en forstærkning for AaB-mandskabet. Foto: Henning Bagger/Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Søren Frederiksen ligner mere og mere en forstærkning for AaB-mandskabet. Foto: Henning Bagger/Scanpix Scanpix Denmark

HORSENS:Der var gået mere end to år, siden han sidst havde scoret i en tællende turneringskamp, men målet endte med kun at være et plaster på såret for AaB-angriberen Søren Frederiksen, der nettede til 1-0 allerede efter otte minutter i skærtorsdagskampen mod AC Horsens.

- Det er selvfølgelig dejligt at få scoret, når det er så længe siden sidst. Og det kan jeg da ogsp bruge til noget fremadrettet. Men lige nu er jeg mest ærgerlig over, at vi ikke fik de tre point, siger Søren Frederiksen, der endnu engang viste, at han passer perfekt ind i AaB-offensiven ved siden af Nicklas Helenius.

- Vi arbejder godt sammen. Vi kan lidt af de samme ting, men har også nogle enkelte spidskompetencer, hvor vi supplerer hinanden godt, siger han.

Søren Frederiksen er nu tre gange blevet skiftet ud ved stillingen 2-1 til AaB, hvor holdet ikke har fået sejren.

- Hvis jeg vidste, havd vi gjorde forkert, så havde jeg nok haft travlt med at råbe det ind til de andre, men det er som om, vi endnu engang bare stopper med at spille fodbold, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.