Frederikshavn mister topscorer - henter nyt i Herning

Nick Olesen er fortid hos White Hawks

Claus Jensen
Arkivfoto: Bent Bach
Frederikshavn White Hawks 16. maj 2018 09:37 - Opdateret 22. maj 2018 15:44

ISHOCKEY: Frederikshavn White Hawks må vinke farvel til klubbens topscorer. Nick Olesen, der i den forgangne sæson lavede hele 56 point, har valgt at gøre brug af en udlandsklausul i sin kontrakt, som giver ham mulighed for at skifte til en udenlandsk klub.

Nico Olesen er født i Frederikshavn og vente i foråret 2016 tilbage til klubben. I hans første hele sæson lavede han 34 point, inden han altså i den forgangne sæson tog skridtet op som topscorer. Det gav ham også syv landskampe i løbet af sæsonen.

Tilgang af Mølgaard

Der er dog også nyt i forhold til tilgang til Frederikshavn White Hawks. Klubben har nemlig skrevet en toårig kontrakt med Mathias Mølgaard.

Den 25-årige allround-spiller fik sin debut for Herning Blue Fox i 2011, og er i øvrigt nevø til Lars Mølgaard, der i mange år var en profil for Frederikshavn.

- Mathias Mølgaard er en spiller, der altid giver sig 100 procent og altid er at finde inde foran mål, når der skal ryddes op. Han spiller med hjertet, og med over 100 kg får vi en robust forstærkning, skriver Frederikshavn White Hawks i en pressemeddelelse.

- Jeg tror, det er på tide at prøve noget nyt i min karriere. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at skifte til Frederikshavn, som jeg ved, hvad står for, siger Mathias Mølgaard selv.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...