Frederikshavn Produktionsskole hædret for flot arkitektur

Frederikshavn Produktionsskole hædret med Byfondens fornemste pris, Plaketten

Hans Christensen
Arkitekt Hans Tyge Pedersen, Frederikshavn Byfond, arkitekt Carsten From, forstander Carsten Meldgaard, bestyrelsesformand Torben Carlsen og borgmester Birgit Hansen ved Byfondens prisuddeling på Lodstorvet.
17. september 2018 22:10

FREDERIKSHAVN: Frederikshavn Produktionsskole på Tuenvej i Elling løb med æresprisen, Plaketten, ved Frederikshavn Byfonds årlige nominering.

Produktionsskolen har gennemgået en omfattende renovering af den smukke og enkle hovedbygning, som i 1937 blev opført i neoklassisistisk dansk byggestil. En ny tilbygning med blandt andet køkken og kantine er opført vinkelret på hovedbygningen, der er placeret tilbagetrukket på Tuenvej.

Hans Christensen
Frederikshavn Produktionsskoles nuværende bygning blev opført i 1937 som landsbyskole.

- Den nye tilbygning indgår med sit murværk, sine tagflader og detaljer meget smukt i en respektfuld og harmonisk helhed med arkitekturen i det oprindelige bygningsanlæg, præcist og smukt håndværk i sammenbygningen. Det positive helhedsindtryk forstærkes yderligere af de stemningsfyldte uderum og en række fine sekundære bygninger, sagde arkitekt Hans Tyge Pedersen i sin tale ved prisoverrækkelsen, der fandt sted på Lodstorvet i forbindelse med Kulturnatten.

Hans Christensen
”El Nino”, Skovalléen 37, hædret med rosende omtale af Frederikshavn Byfond.

Der var også "rosende omtale" til Charlotte og Claus Rengnér Fischer for deres renovering af villa, "El Nido", Skovalléen 37 i Frederikshavn.

Frederikshavn Byfond benyttede lejligheden til at præsentere de fem PoesiPark-værker, som hænger rundt omkring i byen.

Udvalgte digte og citater fra sange, smukt præsenteret på fotografier taget af fotografen Linda Suhr.

Christina Aggerholm, et af Lydkantens unge talenter, fremførte to af sangene og gav smagsprøver på et par af sine egne kompositioner ved prisoverrækkelsen på Lodstorvet.

Hans Christensen
Christina Aggerholm fra Brønderslev imponerede med sit sangtalent.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...