Frederikshavn smadrede piraterne

Absurd anden periode vendte lokalbrag på hovedet

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Da der var spillet seks minutter af anden periode af fredagens lokalbrag mellem Frederikshavn White Hawks og Aalborg Pirates så det ud til at gæsterne fra Aalborg var på vej mod et sensationelt resultat. Men en skade til Lasse Jul Korsgaard, der slog skulderen gevaldigt, så ud til at knække piraterne fuldstændig.

Frederikshavn scorede derfra syv gange i anden periode - de fem af målene inden for en periode på to go et halvt minut - og så var der ikke mere at komme efter i den kamp.

Det var ellers de aalborgensiske gæster, der var klar, pirat fra start og den svenske målmager Olle Liss scorede to gange på de første tre og et halvt minut, hvor piraterne virkelig satte sig på opgøret.

Frederikshavn overtog derefter noget af teten, og det var ikke ufortjent, da Christian Kristiansen kunne reducere kort før periodens afslutning, da hjemmeholdet fik spillet gæsterne helt tynde.

Aalborg kom dog godt ud til anden periode og havde faktisk genvundet spilkontrollen, men så kom den ærgerlige situation med Lasse Jul Korsgaard, der efter en infight snublede og knaldede hoved og skulder i banden og måtte bæres fra banen på en båre.

Det var som om den episode knækkede det i forvejen skadesplagede piratmandskab, og på de næste to og et halvt minut blafrede netmaskerne bag Marcus Lundell hele fem gange.

Her fik træner Jens Nielsen taget time-out, men lige lidt hjalp det, for Frederikshavn sluttede perioden med yderligere to scoringer fra Mathias Bau og scorede på syv af 15 afslutninger i anden periode.

Derfor valgte Aalborg, da også at sætte Jesper Wulff Pedersen på kassen fra tredje periodes start, men han kunne ikke forhindre Colin Vock i at score i powerplay.

I det hele taget trak Pirates alt for mange udvisninger i sidste periode, og det kunne Robin Bergman også udnytte med målet til 10-2.

Da Sønderjyske samtidig tabte til Herlev, er de to nordjyske mandskaber nu i top og bund af ligaen. Frederikshavn rykker forbi SønderjyskE og op på førstepladsen, mens Herlev rykker forbi Aalborg, der nu er sidst med 13 point op til en plads i slutspillet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.